maanantai 6. lokakuuta 2014

Toivepostaus!

40 lukijaa tullut täyteen, kiitos siitä! 
Ja sen kunniaksi saatte heitellä postaustoiveita pitkästä aikaa. Mitä te haluaisitte tietää valokuvaamisesta, mun kuvausvälineistä, kuvaunmuokkauksesta. enemmän lifestyle tyyppistä kuvapostausta vaaaai mitä?
Haluatteko että kuvaan jotain esim. omasta arjesta harrastuksesta yms. mitä vaan ideoita saatte heitellä. Ja toteutan toiveenne kun parin viikon sisällä mikäli on hyviä ideoita tullut. 

4 kommenttia:

  1. Olisi kiva, jos kuvat heijastaisivat silloin tällöin enemmän omaa arkeasi jollakin tavalla :) Toki pääsääntöisesti en perusta siitä että kuvaillaan jotain jogurttipurkkia joka aamu :D Mutta just vaikka sun harrastuksiin yms. liittyen. Muuten oon tykännyt tosi paljon sun kuvista, ne on todella kauniita, inspiroitavia ja taidokkaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hei! Mä en yhtään kans perusta niistä bloggaajien joka päiväisistä muumimukeista, jotenkin kyllästyttävää. Oon tykänny enemmän kuvailla luontoa ja kaikkea mikä siihen liittyy kuten blogista huomaa, mutta nyt on ollu sellai fiilis et ois kiva kuvailla jotain muuta... esim omaa tylsää "ahkeran" opiskelijan arkea.

      Ja kiitos palautteesta kuvien suhteen. Mulla ei mun mielestä oo mitään pakkomiellettä kuvaamiseen. Ei tuu ikinä sellasta et nyt on pakko kuvata jotain mitä vaa.. vaa mä lähen kuvaileen ku musta siltä tuntuu. ja harvemmin mulla on valmiina idea et nyt kuvaan tota ja tota ja tota, vaan lähen sillee käpsyttelee ja kattelee ja sit joskus tulee hyvä kuvauspaikka ja kohde ja sit se on tsim. :D

      Poista
  2. sulla on tosi upeita kuvia täällä ja näkee että sulla todellakin on sitä visuaalista silmää ja tää on se homma minkä hallitset ihan 5/5! Kuten ylempi kirjottaja niin mäkin toivosin, että joskus kirjottasit omasta arjesta enemmän:) En tietenkään tarkota et mitään henkilökohtasuuksia pitäs kirjottaa ja ite en myöskään noista muumimukikuivsta oikeen perusta mutta jollain tavalla:3

    http://chaasingthesun.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva blogi, liityin lukijaksi! :) Millä kameralla muuten kuvailet?

    VastaaPoista